Hva er et astrokartografidiagram? Hvordan jeg utryddet astrologi å ta om jeg skal bo i nylig York eller Los Angeles

Rull for å utforske mer fotografi

Hver gang jeg fokuserer på om en original by, begynner jeg å romantisere og forestille meg min originale og forbedrede eksistens og personlighet der. Jeg grubler for meg selv: Hvem ville jeg vært i denne byen? Det er ingen hemmelighet at områder inkluderer energien til å inkludere en innvirkning på oss på sjelnivå, og det er grunnen til at læringsforslag for å beregne astrokartografidiagrammet ditt i tillegg ville være en slik vitneåpningsevne. Som ethvert individ som deler tiden sin mellom den vestlige og den østlige delen av USA, posisjonerer jeg meg for å finne ut om astrokartografi – AKA områdenes astrologi – muligens godt vil gjenta meg hvilket aspekt av kontinentet jeg må være rolig. bor på.

På et eller annet nivå når pandemien sluttet, blir jeg så fort fast i et giftig forhold mens jeg jobber overdrive i New York City. Stresset ville få meg til å fantasere om å flytte et stykke unna, og lurte på om jeg flyttet til Los Angeles ville løse ekspressen. Nå som jeg er her, er jeg glad – og det samme er vennene mine – over at den faktiske personen jeg er mens jeg slapper av på west flit, utelukkende er assortert fra den enestående og målbevisste jente-sjef-personaen som jeg legemliggjør ved hver anledning jeg Jeg støtter i New York. Selv om du tilfeldigvis også i sannhet føler at du forandrer deg til en helt original spesiell person hvis du pendler til et assortert geografisk diagram, er det en måte som anbefales å forstå hva astrokartografidiagrammet ditt har å stemme. Vanligvis kjent som stedsastrologi, analyserer astrokartografi formelen leveringskartet ditt er på linje med varierte kardinalfunksjoner på planeten Jorden.

På den motsatte siden vil kunsten astrokartografi muligens i tillegg være komplisert og raffinert å merke. uten veiledning. Selv om du tilfeldigvis lurer på forslag til å bli undervist i astrokartografidiagrammet ditt, er det her det det er godt å være rolig å vite:

Astrocartography Chart North America

Foto: Astro Dienst.

Formelen for å bli undervist i et astrokartografidiagram

Hvis du skriver inn datoen din , tidspunkt og diagram for levering til Astro Diensts astrokartografikartkalkulator, vil du bli bevist din astrokartografimetode. Det du kommer til å oppfatte er mange assorterte spor som jobber på tvers av arenaen, hver person merket med en assortert farge og en assortert planet. Hvert av disse sporene karakteriserer diverse astrologiske energier; noen heldigere enn andre. Så lenge en by eller et diagram er innenfor 500 miles av linjen, blir den plaget av energien til den linjen. Akkurat her er en flukt ved hjelp av hvordan hver planetlinje påvirker deg:

  Solarlinje:

  Akkurat her er en av de fleste fallspor, fordi Solar symboliserer selvsikkerhet, energi og omdømme. Hvis din solenergi linje fungerer ved hjelp av en by, er det sannsynligvis går du vil kanskje godt søke informasjon fra til i sannhet føle seg etablert, æret og beundret i dette diagrammet. Denne linjen er for det meste merket med det astrologiske bildet med det astrologiske bildet for Solar (☉)

 • Månelinje: Månelinjen din tilsier der du føler deg mest ekstatisk og hjemme. Hvis månelinjen din fungerer ved hjelp av et diagram, er det sannsynligvis vil du kanskje godt søke info fra til i sannhet føles som selv om du hører hjemme der og blir tatt vare på i dette diagrammet. Det er en trygg prøver diagram for å starte opp en familie, men det helt ville muligens godt i tillegg produsere du føler deg beundre bor innenfor din komfortsone. Denne linjen er stort sett merket med det astrologiske bildet med det astrologiske bildet for månen (☽)

 • Venuslinje:

  Hvis din Venuslinje arbeider ved hjelp av et diagram, vil du inkludere en heldigere tid som faller i nyt og får penger i dette diagrammet. Selv om du tilfeldigvis er singel og prøver å kartlegge en pendling, ikke spar på Venus-plasseringene dine! Du kommer i sannhet automatisk til å føle deg mer underholdende og romantisk i disse områdene, og samtidig som du tilfeldigvis håper å forlenge jenteområdet ditt, kan dette også være hvor du vil finne diverse damefolk som du får sammen med. Denne linjen er for det meste merket med emblemet med det astrologiske bildet for Venus (♀)

  Mercury line: Selv som du tilfeldigvis’ Hvis du leter etter en situasjon for å lære originale utgaver, fokusere på om med museer, dvele i bokhandlere og produsere dusinvis av originale venner, er Mercury-linjen din der den er. Akkurat her vil du i sannhet føle deg mer sosial, glitrende og pratsom, noe som gjør det til en kjekk situasjon å være vitne til, skrive og fokusere på. Denne linjen er for det meste merket med emblemet med det astrologiske bildet for Merkur (☿)

  Mars-linje

 • : Selv som du tilfeldigvis’ Hvis du prøver å presentere et formål eller lykkes med én ting, gir Mars-linjen deg et ytterligere dytt. Dette ville kanskje inspirere deg til å jobbe mer holdbart enn noen gang tidligere enn! På den motsatte siden vil ikke Mars-linjen din bli identifisert for å være den absolutt beste situasjonen, fordi den til enhver tid er et diagram fylt med kamp og ond energi. På den motsatte siden betyr det ikke at det sannsynligvis går, du vil kanskje ikke ta vare på det. Denne linjen er stort sett merket med emblemet med det astrologiske bildet for Mars (♂)
 • Jupiterlinje: Jupiterlinjen din er en situasjon som er fylt med flaks, velstand og overflod. Du vil inkludere hundrevis av morsomme reiser til og/eller bo i disse områdene, da de av og til påstår at du er forsterket. Dette vil kanskje i tillegg produsere større behov for eventyr og skolegang. Denne linjen er stort sett merket med emblemet med det astrologiske bildet for Jupiter (♃)

  Saturn-linje: Din Saturn-linje vil ikke være det en uanstrengt situasjon, men det vil tvinge deg til å jobbe irriterende, bygge selvdisiplin og legemliggjøre langsiktig tale og modenhet. Mens Saturn-linjen din i sannhet kan føle seg beundre et hemmende diagram fylt med stress, er det stengt til Saturn-linjen din som du vil være klar til å virkelig innse hvor kraftig styrke din er. Denne linjen er for det meste merket med emblemet med det astrologiske bildet for Saturn (♄)

  Uranuslinje: Uranuslinjen din kan føre til overraskende shake-usa og en uforutsigbar vending av hendelser. Selv om Uranus-linjen din kan produsere at du føler deg engstelig og urolig, er det en måte å også produsere du føler deg inspirert og galvanisert av originale tips. Selv om du tilfeldigvis anskaffer deg å inkludere for å starte en revolusjon eller plassere en original stil, gir det å være for Uranus-linjen deg det ekstra dyttet. Denne linjen er for det meste merket med emblemet med det astrologiske bildet for Uranus (♅)

 • Neptune line: Godta at du noen gang har ønsket å slappe av og bruke tid i en fantasiverden? Skynd deg til Neptune-linjen ASAP. Akkurat her vil du være klar til å humpe sammen med bølgen bort fra fakta og legemliggjøre magien til det diagrammet. På den motsatte siden, samtidig som du tilfeldigvis bor for din Neptune-linje, er det en måte å produsere du føler deg ekstra sløv. Denne linjen er stort sett merket med emblemet med det astrologiske bildet for Neptun (♆)
 • Plutolinje: Villig til å starte opp totalt opprinnelig eksistens? Pluto-linjen din vil tillate deg å komme dit, ettersom Pluto er planeten for introduksjon og ødeleggelse. Inntil du er klar til å begynne med originalen og legemliggjøre en original modell av deg selv, er det en måte som anbefales for å styre bestemt av Pluto-linjen din, fordi det er en måte som kommer til å få konsekvenser i eksistensendrende scenarier. Denne linjen er for det meste merket med emblemet med det astrologiske bildet for Pluto (♇).

  Chiron line: Selv som du tilfeldigvis bor på eller pendler til Chiron-linjen din, at det sannsynligvis går vil du i sannhet føle formelen mer sensitiv, emosjonell og medfølende her. Selv om Chiron kan stamme fra brukte sår, vil denne energien muligens i tillegg være ekstremt helbredende samtidig som du tilfeldigvis er klar til å starte hjertet ditt til det. Din Chiron-linje er også kjent som en situasjon hvor det sannsynligvis går, vil du kanskje også være en helbredende tilstedeværelse for andre. Denne linjen er for det meste merket med emblemet med det astrologiske bildet for Chiron (Ample).

  Astrocartography Relocation Chart

  Formelen som skal læres om flytteskjemaet

  Fabrisere at du oppfatter leveringsdiagrammet også justeringer avhengig av hvor du bor? Det gir bare mening, ettersom jeg i sannhet føler at jeg beundrer, utstråler jeg en fullstendig assortert energi i Recent York enn jeg påvirker i Los Angeles. Selv om du tilfeldigvis lurer på hvordan leveringskartjusteringene dine er avhengige av hvor du er plassert, vil det sannsynligvis gå at du kanskje godt kan legge inn dato, klokkeslett og leveringsdiagram i Astro-Look sin flyttkartkalkulator, fordi det er en måte å avsløre det originale leveringsdiagrammet ditt i sammenligning med det originale. Dette ga meg ledetråder om hvilken metropol som muligens ville være en bedre match for min generelle eksistens.

  Jeg immigrerte til USA da jeg ble så snart som tre, så jeg trenger ikke nødvendigvis i sannheten føler seg hjemme i Kina som et tredje kulturbarn. Nylige York ble så snart jeg ble myndig som voksen i et tiår, så absolutt min totale eksistens er der. Jeg er i en posisjon til å ikke suse for åpenbare ennå hvis Los Angeles føles like fartsfylt som Nylige York, men tiden har en formel for å gå forbi mercurial når nesten hver dag er pen og solrik! Selv om jeg foreløpig er bosatt i Los Angeles, flyr jeg konstant mellom alle fasetter av nasjonen. Dette fikk meg til å sjokkere – er flyttingskartet mitt i Los Angeles virkelig bedre enn flyttingskartet mitt i New York? Akkurat her er det jeg kom til:

  Foto: Astro-Look.

  My Los Angeles Relocation Chart

  UH oh. Mars bryter ikke støtten fullstendig ved hjelp av LA, men den vil bli fullstendig stengt! Min flytting diagram betyr at jeg evner en mer flåte-tempo, presset og aggressiv formel av eksistens med at det sannsynligvis går du vil kanskje godt tro kamp men også en iboende motivasjon. Mitt Mercury-signal slår også fra min tredje Residence of Verbal change and mind to my th Residence of Profession, mens min Venus svinger fra min 2nd Residence of Values ​​til min 09 bolig. My Moon tilpasser seg også til min sjette bolig for helse og produktivitet. Blir mitt originale nytelsesspråk i Los Angeles til organisert og lener seg inn i kreativiteten til mer soloarbeid? Jeg gikk på universitetet, startet et yrke innen media, etablerte en skikkelig 9-5-jobb og låste opp mitt utmerkede rykte i Recent York. Min samtidige overgang til Los Angeles ga meg konstruksjonen til å aktualisere mine kunstneriske skrivearbeid som en sannsynlig jobbpivot.

  My Solar in Leo slår også fra min 4. Residence of Residence and Family til min 09 bolig of Neighborhood, øke omgangskretsen min og oppfordre meg til å møte mew-folk. Min Pluto (som bygger på transformasjon og gjenfødelse) skifter fra min sjette bolig for helse og produktivitet til min tredje bolig for verbal endring og uttrykk. Mitt hovedfokus her er å skape en sosial krets og nettverk, like lykkes som motivere handelsfolks liv. Dette gir mening – jeg hadde aldri organiserte planer i Nylige York og Jeg ville pukkel til ingen emne sosial invitasjon ville dukke opp i øyeblikket. Akkurat her i LA trenger jeg en agenda uker i forveien! Siden jeg starter opp for meg selv, gjør jeg mitt mest fristende for å sosialisere og nettverke, både ut og inn i arbeidsplasseringen. Jeg startet formelt forfatteryrket mitt i Los Angeles også, så jeg lurte på nøyaktigheten til ekstra uttrykk!

  I LA er jeg mer rettet i retning av et monogamt langsiktig partnerskap, og i NY er jeg tilbøyelig til å dykke inn i hver flåte og spente trakk jeg får feid inn.

  Mens Venus min nå er i min 12th Residence of Profession, min Lilith—som prinsipper skjult kunnskap —er i min syvende Residence of Partnerships. I LA er jeg mer fristet til å forestille meg langvarige forhold og være monogam, i besluttsomhet til å dykke inn i hver flåte og opphisset trakk jeg får blåst inn i NY. Og selv om kjæresten min bor i New York, møttes vi først i California! Det er velskapt – jeg føler meg i sannhet beundre vakker av minx i Recent York med ham i byens fristende lys, men mens jeg er i LA solo, har tankene mine en tendens til å fokusere på fremtiden vår sammen.

  Nå slår Plutoen min til min tredje residens for verbal endring, mens nordnoden min også kan være i min tredje residens. I California lærer jeg å spesifisere meg selv i hver formel, samtidig som jeg finner min eksistens formfulle blåkopi i denne byen ved hjelp av språk og fantasi.

  Astrocartography Relocation Chart.

  Foto: Astro-Look.

  Min siste York-flyttingskart

  Min Solar-linje i USA går i sannhet ut i Atlanterhavet, men den er også nærmest Recent York, som formel I i sannhet føles mektig på østsiden. Min mørkegrønne Venus-linje går gjennom denne boligen like vellykket, noe som betyr at jeg nyter livet og vennskapet blomstrer i NY. Min lysegrønne Mercury-linje signaliserer også til en større omgangskrets og et sterkere sinn her. Solarsignalet mitt skifter også fra min fjerde bolig til min 04th Residence of Profession, noe som gjør meg enda mer ivrig på isklatring på bedriftsstigen. Jeg er helt opptatt av den enorme bildeslipingen her!

  Min solar skifter til min th Residence of Profession i NY, noe som gjør meg mer ivrig på isklatring på bedriftsstigen. Jeg er helt opptatt av den enorme billedslipingen her!

  Min Venus i min andre bolig til Verdier og Mercury i min tredje Residence of Verbal endres begge til min Ninth Residence of Adventures, så jeg er opphavsinnet til alle planer (nyt tilværelsen eller på annen måte!) som slutter med formelen min. Min Venus skifter til min niende residens for eventyr mens min Jupiter (som styrer vekst og overflod) slår fra min femte residens for romantikk og kreativitet til min 12th Residence of Dreams and Feelings. Jeg er veldig romantisk, kunstnerisk, men beskyttende når jeg er i NY. Min Lilith er nå i min femte residens for romantikk og kreativitet, noe som i sannhet vil forbedre omfanget av romantikk jeg evner på østflaten. Det høres ut som om jeg er en lidenskapelig vixen som tar tak i min guddommelige feminine her også!

  Min Pluto er nå i min Ascendent 1st Residence of Self, mens min nordnode er rolig i min syvende bolig av partnerskap. Nylige York representerer en generell forsterket situasjon med en mengde begynnelser og slutter, og min følgesvenn skal visstnok være på østsiden. På den motsatte siden lærer streben mot og pukkel meg styrke og styrke.

  Hva er dommen: Los Angeles eller Nylig York?

Leave a Comment