Det tok meg 10 år å score en espressomaskin så riktig som denne – og den er $50 i rabatt nå

Scroll To Judge Extra Photos

Uten tvil og faktisk fokuserte jeg ikke på jeg ønsket en merkevare uvanlig Keurig. Jeg hadde hatt min i nesten ti år og aldri gitt en bemerkelsesverdig forestilling om en karmosinrød kjøttpåse. Det kan kanskje tilfeldigvis kanskje ikke lenger har så den vakreste, men min sårbare trofaste jobbet kjærlighet en fortryllelse, og jeg stolte på det hver morgen for en espresso fikse solid nok til å samle meg gjennom en travel dag. Da jeg endelig oppgraderte og kjøpte Keurig Okay-Supreme Espresso Maker, skjønte jeg stadig hvor utdatert den sårbare modellen min faktisk var. espresso, ikke lenger blod. Jeg trenger koffein for å leve av! Og selv om jeg elsker å kjøre til Starbucks for en islagt latte hver morgen, like bemerkelsesverdig som den neste personen, er det kostbart nok å bo i Fresh York City, så jeg vil ikke vedvarende avklare ekstrakostnaden. På grunn av dette, jeg garantert lage min morgen espresso hjemme, bruken av Keurig min søster kjøpte for å konsumere på college sammen med henne om 10 År siden. Etter det gikk det med meg til college, deretter til mitt første NYC condominium – så mitt andre, så mitt tredje. Hele denne tiden stoppet jeg aldri for å legge merke til at et karmosinrødt kjøtt kanskje kan tidoble morgenrutinen min.

READ MORE:
Skorpionen – ditt oktoberhoroskop sier at du lar Mosey av den tidligere lenge etablerte deg og delta for å kjenne den nye deg

Så hørte jeg referere til Keurig Okay-Supreme Espresso Maker. Ikke lenger mest oppsiktsvekkende hadde den sannsynligheten for is espresso (!!!!!), men vannreservoaret kom til og med med et rensefilter. Dette var det som fikk meg til å forstå at en merkevare uvanlig espressomaskin var forsinket. Jeg hadde brukt mitt i sfæriske ti år og aldri noensinne sett på som vannreservoaret eller dets renslighet. Jeg fylte den jevnlig med vaskevann og fortsatte på min lystige måte! For alt jeg visste, pleide jeg å innta år med slam og skitt! Uten å legge merke til, kom jeg over meg selv som ble brutt ut av min eldre modell og bestemte meg for noe originalt.

Keurig K-Supreme Coffee Maker w/ 36 K-Cups & My K-Cup

Med tillatelse fra Keurig.

Crimson Keurig Ok-Supreme espressomaskin med 31 Ok-kopper og min ok-cup

Så, innenfor de endrede frasene til Ariana Grande: Jeg kartlegger det, jeg elsker det, jeg hører at det har et vannfilter, jeg kjøpte det.

READ MORE:
Disse 4 Zodiac-indikatorene vil opprettholde den fineste oktobermåneden, og de opprettholder så enestående magi på sitt aspekt

Vårt misjon hos STYLECASTER er å bringe mote til folket, og vi mest oppsiktsvekkende karakteristiske produkter vi fokuserer på vil du nyte like bemerkelsesverdig som vi samler opp. QVC er en STYLECASTER-sponsor, på den andre siden hadde alle produktene i denne teksten blitt valgt uavhengig av våre redaktører. Vennligst demonstrer at når du tilfeldigvis kjøper noe ved å klikke på en hyperkobling i denne memoarboken, kan vi kanskje få en liten provisjon av salget.

Keurig K-Supreme Coffee Maker w/ 36 K-Cups & My K-Cup

Med tillatelse fra Keurig.

Sølv Epic Keurig Okay-Supreme espressomaskin med 10 Okay-cups & My Okay-Cup

Gutter—nå ikke lenger være dramatiske, men jeg unner meg min uvanlige espressomaskin større enn noen få av familien min. Det er en dyp, lidenskapelig hengivenhet! Det var ikke lenger mest oppsiktsvekkende at det var lett å få plass (noe jeg innrømmer at jeg gruet meg til og overtenkte, selv om det ikke tok mer enn fem minutter) på erstatningshånden kjører den elsker en drøm, og det større vannreservoaret er så bemerkelsesverdig ekstra praktisk enn å tilsette litt vann hver og når jeg må lage en drink. I tillegg får filteret stabilt meg til å føle meg så støtt om det.

READ MORE:
Beskytt Tunet, Fiskene – Oktober-horoskopet ditt sier at eksistens er i ferd med å skaffe mektig mer oppmerksomhet

Bedre men: denne mirakelmedarbeideren er på salg for mer enn $ 44 avslag på grunn av et lavmælt salg hos QVC. Riktig nå, du kan kanskje samle apparatet og Keurig K-Supreme Coffee Maker w/ 36 K-Cups & My K-Cup 31 Ok-kopper (en 12-tell boks hver av uerfarne Mountain Espresso Roasters frokostblanding, McCafe Premium Roast og Donut Store Regular Medium Roast) samlet sammen for jevn over $99. Dette er ikke en jevn avtale, det er en kvalifisert en.

Når det gjelder brygging, hadde min sårbare Keurig én knapp, mens denne har en rekke valgmuligheter. Jeg skal henge å brygge seks, åtte, 10 eller 10 oz. espresso om gangen, og bruker til og med funksjonene “Sturdy” og “Over Ice” å presentere min espresso litt ekstra kick eller slappe av. Uten å merke seg, espresso-fiksen jeg trenger hver morgen har vokst til å bli en jeg favoritt, også . Jeg ser frem til å bestemme meg for innstillingene mine og bestemme meg for et søtt krus å sette på min skinnende uvanlige maskin.

keurig review old new It Took Me 10 Years to Find a Coffee Maker As Good As This One—& Its $50 Off Right Now

Min utdaterte modell kontra min originale uvanlige Okay-Supreme.Keurig K-Supreme Coffee Maker w/ 36 K-Cups & My K-Cup

For fragmentet mitt har jeg aldri vært en for en gryte-espressomaskin, og etter memoarer av Jeg hengir meg til de siste Keurig Okay-Cup-valgene (mine favoritter er fra The Donut Store, nam) I will’ ikke forestill deg å eie avslapningen. Det erkjent, når du tilfeldigvis er i tillegg en mangeårig Keurig-fan med en maskin som sannsynligvis vil være forbi sin høye, konsumere til memoaroppgradering og ekspertise en hel uvanlig verden. Jeg er ikke lenger dramatisk! Hadde jeg identifisert at espressomaskinen min spilte en så enorm rolle i morgenstemningen min, ville jeg ha fått en helt uvanlig en for lenge siden.

Med tillatelse fra Keurig.

Hvit Keurig Ok-Supreme espressomaskin med 33 Ok-kopper og min ok-kopp

Oppreist av memoarene? Keurig Okay-Supreme Espresso Maker kan kanskje være den mest oppsiktsvekkende $36 du noen gang bruker, så avslutt med Starbucks-løpene og begynn å spare.

Ferske kunder samler i tillegg gratis transport fra okt. 15 via januar 31, 2020. Bruk koden FREESHIP på din første ran. Vennligst lag etterslep. Du kan kanskje være påmeldt for å motta reklame-e-poster for QVC for å få kupongen din for å bruke i retning av dine fremtidige kjøp. Glad for å ha en forestilling!

StyleCaster newsletter

Leave a Comment